Over ons

LP Adviseurs is opgericht in 2015. Dit is voortgekomen uit een overname van VH&P adviseurs en TVA administratie. Hier werkte te heer Laan als ZZP'er en deze heeft hij overgenomen. De Heer Laan is van mening dat een NKB ondernemer geen accountant nodig heeft. Een NKB ondernemer heeft een boekhouder nodig met net dat beetje extra. Een boekhouder die er is om u te adviseren, te ondersteunen en om werk uit handen te nemen. En dat is dus ook precies wat LP Adviseurs bied. 

Dit begon allemaal in een klein kamertje op het industrieterrein in Enkhuizen, wat fungeerde als kantoor voor de heer Laan. Al snel werd dit te klein en fungeerde het meer als kast dan als kantoor. In 2021 is besloten om te gaan voor uitbreiding en toen is LP Adviseurs verhuisd naar de huidige locatie aan de Trompet 18H in Enkhuizen. De ZZP onderneming werd ingeruild voor een BV en inmiddels is ook het team uitgebreid. 

Wij zijn uniek in wie wij zijn omdat wij de taal spreken van onze klant, bereikbaar zijn vanaf 7 uur in de ochtend tot laat in de avond en doorgaan waar een ander stopt. Met een gedreven team nemen wij alle bedrijfsadministratie van alle soorten ondernemingen graag uit handen en zorgen wij er voor dat boekhouden leuk word!

 

 

 

Ons team